Επισκευή & Συντήρηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Επισκευή & Συντήρηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Ο υπολογιστής, είτε τον χρησιμοποιείτε στην εργασία σας, είτε για την επικοινωνία και τη διασκέδαση σας, είναι πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Γι'αυτό η επιλογή αρχικά και στη συνέχεια η καλή συντήρηση και λειτουργία του υπολογιστή σας είναι ζητήματα που αν επιλέξετε εμάς θα τα έχετε λυμένα.

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, χωρίς καμία χρέωση. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το δικό σας συμφέρον, αφου δεν εμπορευόμαστε συστήματα και εξαρτήματα. Στην συνέχεια θα συναρμόλογήσουμε το νέο σας υπολογιστή (όταν αυτο χρειάζεται) και θα τον ετοιμάσουμε με τα προγράμματα που χρειάζεστε, καθώς και αντι-ιική προστασία για να λειτουργεί απρόσκοπτα για χρόνια.

Εάν έχετε ήδη υπολογιστή, ο οποίος δεν σας ικανοποιεί από την λειτουργία του ή παρουσιάζει σφάλματα με μία επίσκεψη σε εμάς, θα ξέρετε τις αιτίες των προβλημάτων, καθώς και τις λύσεις τους. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε επισκευές και συντήρηση σε συστήματα μεγάλης κλιμακας, ιδιωτικά και δημόσια, αποτελεί εγγύηση της ικανότητάς μας να επιλύσουμε κόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα.